iz vaše ideje naredimo visoko kvalitetne izdelke

Raziskave in razvoj

3D oblikovanje, 3D modeliranje, konstrukcija in CNC obdelava so samo nekatere izmed tehnologij, ki jih naša ekipa nenehno raziskuje in razvija. Prav tako raziskujemo in razvijamo tehnologije na področju litja aluminija in magnezijevih zlitin.

Industrijsko oblikovanje

Oblikujemo in modeliramo kompleksne koncepte sklopov in izdelkov za različna področja in namene uporabe. Naša ekipa ustvarja 3D predloge v okviru tehnoloških zmožnosti, ki temeljijo na vaših željah.

Orodjarstvo

Dobra orodja so zahteva za visoko kakovostne ulitke. Zagotavljamo vam izdelavo orodij za plastiko, litje aluminija, nizko in visoko tlačni aluminijasti liv.

CNC obdelava

Naš 5-osni CNC stroj nam omogoča izdelavo kompleksnih mehanskih komponent različnih kovin in plastičnih materialov na podlagi obstoječih vzorcev ali 3D risb. Nudimo tudi zaključno obdelavo končnih izdelkov.

Avtomatizacija proizvodnih procesov

Proizvodne linije, namenske naprave, manipulatorji, robotske celice, kontrola, informacijski sistemi.

Zagotavljanje kakovosti

Ker sta natančnost in kakovost izjemno pomembni, naš oddelek za kontrolo kakovosti preverja izdelane kose v sodobno opremljenem merilnem laboratoriju. Na ta način lahko zagotovimo izpolnjevanje ali celo preseganje vaših zahtev.

Get in touch

Zminec 30, SI-4220 Škofja Loka

email: info@vialco.si

phone: 031 303 204